Ćubari novi ugovor, a juniorima šansa za dokazivanje

Tri nova potpisa na Bilinom polju

12

Komentari (12)

Orhan
nikada niko neče skontati kako se potpisuje za taj niże razredni privredno prevarantski klub čelik, politika sda i hdz ga drże, otpad samo dovode, i tako 20 god, SVE KO u crtanim filmovima, svi guze u premijer ligi a Čelik se kupa hahaaa, nemoże ni kantonalnu ligu osvojiti????
Sta je sa Salcinovicem, da li je on produzio ugovor sa Celikom, bila bi velika steta za Celik ako Salcinovic ne produzi ugovor, radi se o izuzetno dobrom fudbaleru, bio bi od velike pomoci Celiku, obzirom da je Celik angazovao dosta pojacanja, sa tim pojacanjima i sa Salcinovicem Celik bi mogao jurisati na titulu u BiH premijer ligi, Celik bi bio na tabeli ispred Zelje, Sarajeva, Sirokog i Zrinjskog.
GAziJA....
Cetvrti igrac koji je zaduzio broj 7...
Disha
Shibeee celik,.. Drugoligasi vjeciti
KRKAN
KAŽE NAVIJAC VELEŽA HAHAHAHAHA XD
franjo25z
Jesi reko mami da se drogiras
AmerZE1990
Vrapcici nema te srednje skole , cuvate krave i berete kadulju federalac zenica je za vas london ajd sad seljober vrabcicki pozz cvijece i zalij mamu
leader_of_wolves
hahahaha jest krivo ovom federativnom majmunu haha pa jesi svjestan da cete opet ispasti u federaciju ? hahaha
Disha
Krivo?????????? Zasto ce nekome biti krivo sto nije kao tendzeraski klub,..hahahaha
dragonBH
Nadam se da ce se vec sljedece sezone Celiku isplatit ovaj ozbiljan pristup na vrijeme i da ako Bog da izborimo evropu. Naprijed Celik!
Disha
Jebo te celik a ti njega
dragonBH
disha, ti si mala pisha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.