Aidin Mahmutović ponovo u NK Čelik!

Aidin Mahmutović ponovo u NK Čelik!

M. Šljivak

Aidin Mahmutović se vratio u NK Čelik.

Iskusni 33-godišnji napadač potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa zeničkim timom i karijeru će nastaviti u ovom timu.

Mahmutović je prije godinu dana napustio redove Čelika i potpisao je za FK Tuzla City. Međutim, zbog povrede se nije naigrao i odlučio se vratiti u redove Čelika.

Sigurno je da će ovaj iskusni fudbaler biti od velike pomoći i da će Čeliku dosta donijeti svojim iskustvom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mahmutović iza sebe ima bogatu inozemnu karijeru. Dugo je godina igrao u Češkoj, a 2017. godine se odlučio vratiti u Čelik.

U dresu Tuzla Cityja je prošle sezone odigrao samo tri utakmice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

GAziJA....
Igraci:Hajdarevic, Huseinspahic, Jurina i kondicioni trener zaduzili broj 26..a novi golmani Mahmutovic, Aganspahic i Nurkovic zaduzili broj 7(SEDAM)...tuzno sta im rade INVESTITORI!!
13 1
GAziJA....
Kako ovo? Pa i on zaduzio broj 7(sedam), kao i Nurkovic..prvi put cujem za ovog GOLMANA..
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi