Trener Tuzla Cityja nakon pobjede protiv Gradine

"Neki igrači su pokazali dobre stvari, a neki su me negativno iznenadili"

Endin Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja danas su u Srebreniku u prijateljskoj utakmici slavili protiv Gradine sa 3:2.

Bh. premijerligaš nije baš briljirao u prvom poluvremenu kada je Gradina vodila sa 2:1, ali su u nastavku meča uspjeli da poprave svoju igru i dođu do preokreta.

Trener Tuzla Cityja, Milenko Bošnjaković, nakon utakmice izjavio je za SportSport.ba da je rezultat bio u drugom planu, te da mu je cilj bio da vidi na koje igrače može računati u novoj sezoni.

"Prvi pripremni meč i da smo pobijedili ili izgubili meni rezultat apsolutno nije bitan. Dali smo priliku igračima u koje ja kao trener nisam imao uvid i nisam ih još dobro upoznao. Ova utakmica nam je pokazala neke stvari i ko može, a ko ne može. Kod nekih smo otkrili dobre stvari, a neki igrači su nas negativno iznenadili. Znamo u kojem pravcu trebamo ići i raditi. Došli smo da uveličamo proslavu i saradnju Gradine i našeg tima. Rezultat je bio u drugom planu i prvenstveno sam htio da vidim na sceni svoje igrače", rekao je Bošnjaković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.