Poljak sasvim otvoreno

Lewandowski: Njemački fudbaleri iz Bayerna se raduju dolasku Sanea

Jedan od transfera koji se očekuje ovog ljeta je prelazak Nijemca Leroyja Sanea iz Manchester Cityja u Bayern Minhen. 

Sane je u finišu prošle sezone izgubio mjesto u početnoj postavi Građana i razmišlja o odlasku, a kao najrealnija naredna destinacija pominje se upravo Bayern.

Inostrane medije je zanimalo šta napadač Bavaraca Robert Lewandowski misli o tome, a on je izjavom dodatno dolio ulje na vatru.

"Bayernovi njemački fudbaler se trenutno veoma raduju dolasku Sanea, ali moramo sačekati i vidjeti šta će se dogoditi", rekao je Lewandowski.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Poljak se potom osvrnuo na oproštaje Francka Riberyja i Arjena Robbena. Njih dvojica su skupa proveli 22 godine u Bayernu.

"Oni su legende i naravno da smo tužni jer odlaze. Ali, Bayern će naravno dovesti adekvatne i možda bolje zamjene. Ubjeđen sam da će krila koja Bayern dovede u budućnosti biti jednako dobri kao Ribery i Robben", poručio je Poljak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.