Ne vraća se na Ostrvo: Konačno se pojavio klub koji želi Balea

Na izlaznim vratima Reala

Ne vraća se na Ostrvo: Konačno se pojavio klub koji želi Balea

A. Čaušević

Gareth Bale je jedan od najboljih svjetskih fudbalera u ovom desetljeću. 

Sjajni Velšnanin se naosvajao trofeja u Real Madridu, među najzaslužnijim je zašto su Kraljevi bili prvaci Evrope tri puta u nizu, odveo je i svoju reprezentaciju na EURO 2016, ali ni to mu nije dovoljno da s lakoćom pronađe novi klub.

Najveći evropski klubovi bi rado Balea vidjeli u svojim redovima, međutim problem predstavlja njegova plata u Realu.

Međutim, čini se da se konačno pojavio klub koji je iskusnom ofanzivcu spreman plaćati 350.000 funti sedmično.

Prema pisanju The Suna Balea je na jednogodišnju posdubu spreman dovesti minhenski Bayern.

Bavarci traže zamjene za Arjena Robbena i Francka Riberyja te zvijezdu Los Blancosa smatraju jednom od opcija za njihovu zamjenu.

Bale je iza sebe ima ispodprosječnu sezonu, Zinedine Zidane ga je otpisao u Realu zbog čega ga madridski klub želi prodati ili rasteretiti budžet za plate eventualnom posudbom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Problem za Real Madrid predstavlja i činjenica što je 29-godišnjak istrajan u svojoj namjeri da ostane u španskoj prijestolnici. S Kraljevima ima ugovor do 2022. godine.

Prethodno se spominjao i povratak na Ostvro gdje ga najviše želi Manchester United, međutim ta opcija je čini se za sada isključena.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Bayern,hahahahhahahha,koja glupost
1 2
Kinder
Nisu problem pare za Bayern,nego godine Balea. Jbg. Sigurno ga nece uzet sa toliko godina a tokiko para
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti