Odbio transfer u rimski klub

Roma dogovorila dolazak Barelle, a on im poručio da želi igrati samo za Inter

Endin Čaušević

Mladi fudbaler Cagliarija, Nicolo Barella, svojim odličnim igrama skrenuo je pažnju italijanskih velikana.

Barella je u sezoni iza nas bio jedan od ključnih igrača u borbi za opstanak Cagliarija. Uspio je postići jedan gol na 35 utakmica, a svojim igrama je oduševio mnoge klubove.

Italijanski mediji objavili su danas da je Roma odlučila dovesti Barellu u svoje redove, te da su čak postigli dogovor s Cagliarijem oko obeštećenja, ali je onda sve palo u vodu.

Barella je odbio da karijeru nastavi u dresu Vučice i jasno je poručio da želi da ide u Inter. Antonio Conte je javno potvrdio da je Barella na meti Intera, a sada je čini se jasno da će upravo potpisati za ovaj klub.

Cagliari želi prodati ovog 22-godišnjeg igrača jer su svjesni da će u tom slučaju zaraditi skoro 50 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.