Za njega nema dileme

Dennis Rodman: Da Michael Jordan igra danas, ubacivao bi 50 poena po meču

Midhat Šljivak

Michael Jordan je čovjek za kojeg mnogi smatraju da je najbolji košarkaš koji se ikad pojavio.

Legenda Chicago Bullsa je briljirao u zlatno doba NBA lige, napuštao je košarku i vraćao se, ali je uvijek bio na vrhunskom nivou.

Međutim, mnogi tvrde da je LeBron James nadmašio Jordana. Za LBJ-ja tvrde da je najbolji svih vremena, no nekadašnji Jordanov saigrač iz Bullsa nema takvo mišljenje.

"Stvarno ne razumijem zašto se uopšte diskutuje o tome ko je najveći košarkaš svih vremena", rekao je Rodman, te je nastavio:

"Da Michael igra danas, ubacivao bi 50 poena po meču. LeBron i Kobe nisu daleko iza, ali Michael je najbolji koji se pojavio", tvrdi Rodman.

Rodman je sa Jordanom u Bullsima osvojio tri naslova prvaka NBA lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.