Bišćani uskoro kreću sa pripremama

Dvojica novajlija u Jedinstvu, čeka se Jagodić

Samir Mlaćo

I naredne sezone na klupi NK Jedinstvo će sjediti Vlado Jagodić. Jagodić je dogovorio saradnju sa Bišćanima, a već se počelo i sa rješavanjem igračke križaljke.

Tako su nova imena u Bihaću za sada Mujo Mujagić koji dolazi iz prijedorskog Rudara, te Alen Ibrišiković koji dolazi iz niželigaša Brekovice.

Jasno je da će Jedinstvo doživjeti velike promjene, ali u klubu žele stvoriti respektabilnu momčad koja će izbjeći borbu za opstanak.

Vlado Jagodić će odrediti listu grača koji će napustiti klub, a prozivka je zakazana za 30.06. Klub iz Bihaća su do sada napustili Azu Besto, Abdulah Jahić i Armin Bijedić.

Jedinstvo je proteklu sezonu završilo na osmom mjestu sa 43 osvojena boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.