Nigerijac Azu napustio Jedinstvo

Kratko je trajala epizoda u Bihaću

Nigerijac Azu napustio Jedinstvo

Završetkom sezone igrački kadar Jedinstva iz Bihaća počeo se polako osipati.

Bišćani su unatoč brojnim problemima u kojima su se našli uspjeli na kraju da sačuvaju prvoligaški status, a doprinos u ostvarenju tog cilja dao je i Nigerijac Besto Azu koji je Pod boriće stigao u aprilu.

Ovaj 27-godišnji fudbaler pokazao se u vrlo dobrom svjetlu i sa dva pogotka u utakmicama sa Novim Travnikom i Metallegheom znatno je pomogao crveno-bijelima na putu do opstanaka u 1. ligi FBiH, međutim kraj sezone je značio i kraj njegove epizode u Bihaću.

Azu je donio odluku da se raziđe s bihaćkim timom i potraži novu sredinu, a Jedinstvo je za njega ujedno bio i prvi klub u našoj zemlji nakon što je prethodno igrao u Grčkoj, Luksemburgu i Švedskoj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nije Azu jedini koji je dosad napustio Jedinstvo, na isti potez su se odlučili još Abdulah Jahić, kao i Armin Bijedić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dobojan90
Ugljesa!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti