Wan-Bissaka je veliki navijač Uniteda

Kao dječak je bio opsjednut Unitedom, a sada na pragu da zaigra na Old Traffordu

Edmir Škorić

Aaron Wan-Bissaka bi trebao da postane novo pojačanje Manchester Uniteda.

Dvadesetdvogodišnji bek Crystal Palacea velika je želja Manchester Uniteda, a sudeći po nekim fotografijama iz njegovog djetinjstva, želja ni kod njega samog nije ništa manja.

Iako je odrastao u južnom Londonu, Wan-Bissaka je kao klinac ponosno nosao dres Manchestera i eto sada ima priliku da potpiše za slavni klub.

I njegov brat Kevin je, baš kao i on, navijao za Manchester United, pošto se na fotografiji nalazi u dresu slavnog engleskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mladi engleski reprezentativac bi United trebao da košta oko 55 miliona funti i bio bi najskuplji britanski defanzivni nogometaš.

Igrač koji je i ponikao u Palaceu prošle sezone je odigrao 35 mečeva u Premier ligi, te je upisao tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti