Foto: FK Velež

Ostaje u mostarskom klubu

Slaviša Bogdanović produžio ugovor s FK Velež

Endin Čaušević

FK Velež priprema se punom za sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine koja će startati za manje od mjesec dana.

Rođeni su izborili povratak u društvo najboljih nakon tri godine i imaju cilj da ostvare što bolji rezultat u narednoj sezoni. Velež neće mnogo mijenjati igrački kadar jer su zadovoljni s igračima koje imaju u svom rosteru.

Novi ugovor s Veležom danas je potpisao golman Slaviša Bogdanović. Ovaj 25-godišnji golman je došao u Velež početkom ove godine iz srbijanskog Žarkova i očito je opravdao očekivanja.

Bogdanović je s mostarskim klubom potpisao novi ugovor do ljeta 2021. godine. Pored Žarkova on je još branio za Leotar, Rad, Spartak, Palić, Srem, Borču i Smederevo. U drugom dijelu prošle sezone branio je za Velež na tri utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.