Stadion Rođeni će u prelijepom izdanju dočekati novu sezonu

U toku postavljanje stolica na centralnu tribinu

Stadion Rođeni će u prelijepom izdanju dočekati novu sezonu

Samir Mlaćo

FK Velež se vratio u Premijer ligu.

Među Rođenima vlada prava nogometna euforija i sa nestrpljenjem očekuju duel protiv Mladosti Doboj Kakanj na otvaranju nove sezone.

Večeras će izabranici Ibre Rahimića u prijateljskom meču odmjeriti snage sa Širokim Brijegom, a do tada traju i radovi na stadionu Rođeni.

Isti će sigurno u mnogo ljepšem ruhu dočekati novu sezonu Premijer lige, a u toku je postavljanje stolica na sjevernu (centralnu) tribinu.

I pored visokih temperatura, sve za sada ide po planu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
TO NIJE STADION, TO JE KOMBINOVANA ŠTALA SA TRIBINAMA NA PERIFERIJI GRADA
0 42
DeleteTheElite
Cestitke portalu na cestitanju 97 rodjendana Veleza jucer
28 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi