Osim ne štedi svoje izabranike

Plavi vrijedno rade u Livnu: Bogičević na poštedi, večeras protiv Troglava

Samir Mlaćo, foto: S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara u Livnu se spremaju za novu sezonu Premijer ligu. Plavi su u srijedu stigli u Livno, a za sada sve ide po planu i programu stručnog štaba.

Jutros su izabranici Amara Osima odradili novi trening, dok će večeras kombinovani tim odigrati prijateljski meč protiv Troglava.

Priliku će dobiti mlađi nogometaši, ali i defanzivac Mihail Ilić koji je stigao na probni rad i koji će se pokušati izboriti za ugovor.

Na današnjem treningu na samom početku radilo se na kondicionom planu, a nogometaši koji će večeras igrati odradili su lakši trening i brzo završili svoje jutarnje obaveze.

Sa Plavima trenira i Petar Bojo, koji je prije par dana stigao iz Mladosti i potpisao dvogodišnji ugovor, te će bar po prikazanom na treninzima uveliko pojačati konkurenciju u veznom redu.

Jutrošni trening propustio je iskusni Jadranko Bogičević koji se nalazi na poštedi, dok su svi ostali nogometaši vrijedno trenirali.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Plave prelazni rok nije završen, pa nije isključeno da do početka sezone tim Amara Osima dobija još neko pojačanje, prije svega se to odnosi na zadnju liniju.

FK Željezničar će u Livnu boraviti do 04.07.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.