Pojačao prvaka Makedonije

Marin Vegar potpisao za Eurofarm

Rukometni reprezentativac naše zemlje Marin Vegar promijenio je sredinu.

Posljednje tri sezone Vegar je proveo u Rumuniji igrajući u dresu Steaue, a svoju karijeru sada će nastaviti u Makedoniji gdje je potpisao za Eurofarm.

Vegar je sa klubom iz Bitole potpisao jednogodišnji ugovor i ujedno je peto ovoljetno pojačanje nakon što su u Eurofarm prethodno stigli Mitrevski, Ratajac, Madzovski i Velkovski.

"Radujem se novom izazovu. Na meni je da kroz igre na terenu opravdam povjerenje", poručio je, između ostalog, Vegar nakon potpisa za Eurofarm.

Kada je u pitanju Eurofarm, ovaj tim je prošlu sezonu u makedonskom šampionatu završio na prvom mjestu i u Ligi šampiona će igrati protiv Sävehofa, Tatrana, Cocksa, Bidasoa Iruna, Wisle i Sportinga.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.