Neće doći na početak priprema

Neymar počeo štrajk jer želi da se vrati u Barcelonu

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar nalazi se u centru pažnje zbog špekulacija da će napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu.

Neymar je u PSG stigao prije dvije godine upravo iz Barcelona za rekordnih 222 miliona eura. Međutim, mediji u Španiji već danima pišu o tome da se Brazilac pokajao i da se želi vratiti u Barcelonu.

Čak je spreman za javno izvinjenje zbog načina na koji je otišao iz Barce, ali jasno je da je njegova sudbina u rukama čelnika PSG-a koji ga neće pustiti tako lako nakon što su potrošili pravo bogatstvo na njega.

No, Neymar je odlučan u tome da se izbori za povratak u Barcelonu, a katalonski Sport čak piše o tome da je najavio štrajk kako bi natjerao čelnike PSG-a da ga prodaju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno, Neymar ne želi da dođe na početak priprema Parižana koje počinju za sedam dana. Odbija da trenira dok se ne ostvari transfer u Barcelonu i potom planira da pripreme počne s katalonskim klubom.

Da li će mu ovakva ucjena pomoći da se vrati u Barcelonu sigurno ćemo saznati u narednim sedmicama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.