Barcelona ostala bez četvorice igrača u istom danu

Nisu dobili ponude da ostanu

Barcelona ostala bez četvorice igrača u istom danu

E. Čaušević

Navijači Barcelone s nestrpljenjem očekuju da njihov klub konačno krene s dovođenjem novih pojačanja.

Jasno je da su Katalonci čekali početak sedmog mjeseca kako bi riješili sve probleme oko Finansijskog fair playja, te se sada očekuje da krenu svim sredstvima na dovođenje novih igrača.

No, veliki broj je i onih koji od ovog ljeta više neće biti igrači Barcelone. Prošle sedmice klub su napustili Cillessen i Andre Gomez od kojih je Barca zaradila preko 50 miliona eura.

Međutim, čak četvorica igrača od danas nisu članovi Barcelone, a dvojica idu besplatno. Naime, Kevin-Prince Boateng se vraća u Sassuolo jer mu je istekla posudba, baš kao i Jeisonu Murillu koji se vraća u Valenciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče igrača kojima su istekli ugovori to su Thomas Vermaelen i Douglas koji nisu dobili ponudu za nastavak saradnje što je bilo očekivano.

Vermaelen je svih ovih sezona u Barci imao velikih problema s povredama, dok Douglas važi za možda i najveći promašaj kluba u prethodnih desetak godina.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi