Stara dama dobila pojačanje

Ramsey objavio fotografiju u dresu Juventusa, a prvi se oglasio Miralem Pjanić

Endin Čaušević

Aaron Ramsey od danas je i zvanično novi fudbaler Juventusa iako je još prije skoro pola godine to bilo poznato javnosti.

Ramsey je odlučio napustiti Arsenal nakon što mu je istekao ugovor, a kao slobodan igrač potpisao je za Juventus. Velšanin je Juve izabrao još u januaru, a od danas je i zvanično član Stare dame.

Ovaj 28-vezni igrač je objavio danas fotografiju na Instagramu u dresu Juventusa i sam poručio da je od danas i zvanično novi igrač aktuelnog prvaka Italije.

Ramsey je dobio mnoge čestitke u komentarima, a oglasio se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je kratko napisao "Dobrodošao Aaron".

Jasno je da će Ramsey i Pjanić biti konkurencija u veznom redu, ali očito da našem reprezentativcu ne smeta dolazak dojučerašnjeg igrača Arsenala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.