Adrien Rabiot stigao na ljekarske preglede

Potpisuje za Juventus

Adrien Rabiot stigao na ljekarske preglede

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Adrien Rabiot stigao je jutros na ljekarske preglede u prostorije Juventusa.

Rabiot je od danas zvanično slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om, ali na potpis za novi klub neće dugo čekati. Već je poznato da je ovaj veznjak sve dogovorio s Juventusom, te bi danas trebao potpisati ugovor.

Juventus i Rabiot su dogovorili saradnju na pet godina, a po sezoni će ovaj Francuz zarađivati oko sedam miliona eura. Rabiot je jučer doputovao u Torino, a već jutros je stigao na ljekarske preglede.

Očekuje se da Rabiot bez problema prođe ljekarske preglede, a nakon toga i zvanično potpiše ugovor sa Starom damom. Zbog toga što je odlučio izabrati Juventus inkasirat će oko deset miliona eura bonusa za tu odluku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi