Peto pojačanje bh. prvaka

Bojan Letić potpisao za FK Sarajevo! · Zvanično

Ono o čemu se u proteklom periodu špekulisalo, večeras je dobilo službenu potvrdu - Bojan Letić je novi fudbaler FK Sarajevo. 

Aktuelni bh. šampion je putem zvanične stranice saopštio da je nekadašnji mladi reprezentativac BiH potpisao ugovor sa bordo klubom do ljeta 2021. godine, a na Koševo, podsjećamo, stiže iz Karvine.

"Radujem se nastavku karijere u klubu poput Sarajeva. Nakon duple krune, sigurno da svi imamo velike ciljeve i očekivanja. Ja ću pružiti svoj maksimum, te se nadam da ću u budućnosti zadobiti povjerenje kako stručnog štaba, tako i navijača, vrijedno aplauza", izjavio je Letić nakon potpisa. 

Letićev transfer u Sarajevo je više-manje očekivan, s obzirom da je 26-godišnji fudbaler sa izabranicima Husrefa Musemića putovao i na pripreme u Sloveniju, a dogovor između dvije strane sada je zvanično postignut.

Svojim dolaskom Letić će ojačati konkurenciju u defanzivi, a vrijedi podsjetiti da je kroz dosadašnju karijeru u Bosni i Hercegovini već imao priliku igrati za Velež, Borac iz Šamca, Kozaru i Orašje. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.