Sve za sponzora

Predsjednik Barcelone prekinuo fotografisanje i skinuo torbicu s ramena De Jongove djevojke

Endin Čaušević

Holandski fudbaler Frenkie de Jong jučer je zvanično predstavljen kao novi igrač Barcelone.

De Jong je još u januaru dogovorio transfer u Barcelonu, ali je do kraja sezone ostao u Ajaxu. Ovaj 22-godišnji veznjak jučer je stigao na Camo Nou i zvanično je predstavljen kao novi igrač katalonskog kluba.

Na predstavljanju je bila njegova porodica kao i zaručnica Mikky Kiemeney. Njih dvoje su pozirali pred fotografima, a onda je u kadar neočekivano uletio predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu.

Naime, on je na iznenađenje De Jongove djevojke uzeo njenu torbicu s ramena, a onda je dopustio fotografisanje. Iako De Jongovoj djevojci nije bilo jasno zašto je to uradio veoma brzo stiglo je objašnjenje.

Torbica koju je ona nosila bila je Diorova, a poznato je da je Nike sponzor Barcelone, te da u ugovoru ne dopušta da se reklamiraju bilo koje druge kompanije na predstavljanju novih igrača. Zbog toga je Bartomeu uzeo Diorovu torbicu od djevojke novog igrača Barce.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.