Inter nudio igrača za Artura Vidala, ali je Barca sve to glatko odbila

Čileanac nije na prodaju

Inter nudio igrača za Artura Vidala, ali je Barca sve to glatko odbila

E. Čaušević

Mnogi su bili iznenađeni kada je Arturo Vidal prošlog ljeta potpisao za Barcelonu.

Vidal je u katalonski klub došao iz Bayerna i svojim igrama je oduševio navijače Barce. U ekipu je donio nevjerovatnu borbenost koja je bila potrebna ovoj ekipi pogotovo kada je u pitanju vezni red.

No, nakon samo jedne sezone počelo se špekulisati da Vidal napušta Barcu. Imao je bogatu ponudu iz Kine koju je odmah odbio, a onda se za njega počeo interesovati Inter.

Klub s Meazze poslao je u nekoliko navrata ponude za Vidala, ali su čelnici Barcelone to odbili. Posljednja nada za Inter bila je da u dogovor uključe i jednog igrača, no ni to nije bilo interesantno Kataloncima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novinar italijanskog Sky Sportsa, Gianluca Di Marzio, objavio je sinoć da je Inter ponudio Barceloni Radju Nainggolana u zamjenu za VIdala, ali je Blaugrana to odbila i poručili su da Čileanac jednostavno nije na prodaju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti