Dogovorio saradnju sa Čelikom

Slavko Brekalo ostaje u Premijer ligi

Samir Mlaćo

Novi član NK Čelik je Slavko Brekalo.

Brekalo je sa Zeničanima dogovorio saradnju na godinu dana i dolazi kao slobodan igrač.

Prethodno je nastupao za Tuzla City, a nosio je i dres NK Krško, NK Široki Brijeg i NK Vitez.

Zeničani su ovim dovođenjem kompletirali stopersku poziciu, jer na istoj mjestu sada imaju i Isića, Vrhovca i Ćubaru, dok se pred kraj prvog dijela sezone očekuje povratak na teren Miletića.

Izabranici Hasana Ozera u utorak će odigrati i posljednji meč na pripremama u Turskoj, a protivnik će biti petoplasirana ekipa iz turske Superlige u prošloj sezoni, tim Yeni Malatyaspora. Za srijedu je planiran povratak u Zenicu, gdje će se crno-crveni pripremati do početka prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako prvenstvo počinje za dvije sedmice skoro svi članovi Premijer lige narednog vikenda imat će generalne provjere pred početak prvenstva. Tako će i Čelik kako saznajemo svoju generalku pred početak prvenstva odigrati u nedjelju na stadionu Bilino polje.

Protivnik Zeničanima biće ekipa sarajevskog Olimpika, koja će "glumiti" tim Širokog Brijega, s kojim će Čelik igrati u prvom kolu na stadionu Pecara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.