Zrinjski čeka duel sa Akademijom Pandev

Pezer: Želimo se što duže zadržati u Evropi

U Zrinjskom posljednjih dana vrijedno rade kako bi se što bolje pripremili za nadolazeće izazove.

Mostarce, podsjećamo, u okviru 1. kola kvalifikacija za Evropsku ligu čeka duel sa Akademijom Pandev, a iako je bh. klub favorit na papiru, svjesni su Vukasovi izabranici da će morati dati sve od sebe.

Za SportSport.ba je pred nadolazeću utakmicu, ali i o ostalim stvarima koji se tiču planova, ambicija, kao i samih pojačana, govorio vezista Semir Pezer.

"Na evropskoj sceni cilj nam se zadržati što duže. Prva utakmica je u Skopju, želimo je odigrati što bolje i ostvariti pozitivan rezultat, a velike ambicije imamo također i u prvenstvu Bosne i Hercegovine, kao i Kupu", kaže fudbaler Semir Pezer.

U Zrinjski su stigli Hadžić, Zlomislić, Čeliković, Lendrić...

"Uprava kluba radi vrlo dobar posao. Igrači su se ciljani dovodili i prema onome što se vidi, jako su kvalitetni, a vjerujem da će to pokazati i na terenu."

Za kraj istakao je Pezer i kako vjeruje da se titula prvaka Bosne i Hercegovine može vratiti u Mostar u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.