Već sedmicama se čeka zvanična potvrda

Krunić još uvijek nije potpisao ugovor, ali već nekoliko dana trenira u trening centru Milana

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Rade Krunić još uvijek nije potpisao za Milan iako je prošao ljekarske preglede.

Krunić je prije tri sedmice doputovao u Milan na ljekarske preglede koje je uspješno prošao, ali se potpis još uvijek čeka. CalcioMercato objavio je da Milan i Empoli imaju nekih problema s papirima oko realizacije ovog transfera.

No, kako piše CalcioMercato bh. reprezentativac već neko vrijeme trenira u trening centru Milana i čeka još samo zvaničnu potvrdu transfera iz Empolija.

Klub sa San Sira je dogovorio dolazak Krunića za osam miliona eura, a bh. fudbaler bi s Rossonerima trebao potpisati ugovor na četiri sezone prema kojem bi godišnje inkasirao 1,2 miliona eura.

Sigurno je da se Krunić nada da će Empoli i Milan što prije riješiti problem koji imaju, te da će on i zvanično postati novi fudbaler Rossonera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.