Milanova ponuda od 15 miliona eura je "smiješna" za Redse

Ništa od Lovrena

Milanova ponuda od 15 miliona eura je "smiješna" za Redse

E. Škorić

Liverpool ne prihvata Milanovu ponudu za hrvatskog stopera Dejana Lovrena.

Milan je izuzetno aktivan na tržištu ovog ljeta, no slabo šta uspijeva da završi. Zasad su tek, a ni to još nije zvanično, dogovorili transfere Radeta Krunića iz Empolija i Thea Hernandeza iz Real Madrida.

Žele na San Siru još "mali milion" igrača, no teško će da ih dovedu jer nisu pri novcu. Tako je Milan pokušao da za samo 15 miliona eura trguje na Anfieldu i dovede Lovrena, ali je Liverpool odbio.

Engleski viceprvak i prvak Evrope ne da Lovrena ispod 25 miliona eura, što je opet previše za Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zanimljivo da su Rossoneri ponudili Lovreu 4.5 miliona eurap o sezoni, što je mnogo više od 2.5 miliona eura, koliko su novci vlasnici kluba postavili kao maksimum dok ne riješe financijsku krizu.

Činjenica je da je Milanu neophodno dosta kvalitetnih igrača ako žele da se vrate u Ligu prvaka, no taj limit s budžetom otežava posao Maldiniju i Bobanu, pa su primorni da traže neka jeftinija i manje kvalitetnija rješenja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi