Uprava postigla dogovor s navijačima

Lešinari se vraćaju na stadion

Edmir Škorić

Uprava Borca održala je sastanak s predstavnicima navijačke grupe Lešinari.

Borac je saopštio kako su riješene nesuglasice iz ranijeg perioda na relaciji Uprava - Lešinari, zbog čega su navijači bojkotovali utakmice na Gradskom stadionu u Banjaluci, pa će oni ponovo biti 12. igrač svog tima.

"Uprava Kluba ovim putem poziva sve navijače i simpatizere FK 'Borac' Banjaluka, kao i ljubitelje fudbala i sporta uopšte, kako u Banjaluci, tako i u regiji, ali i čitavoj Republici Srpskoj, da podrže FK 'Borac', i svojim prisustvom na utakmicama i energijom doprinesu još jačem i stabilnijem 'Borcu'.Zajednički snagama za jak Borac, Banjaluku i Republiku Srpsku!", poručeno je iz banjalučkog kluba.

Dogovoreno je također da dosadašnji član Skupštine FK Borac Dejan Kostić, kao predstavnik navijača, neće ubuduće obavljati tu funkciju i funkciju u Borcu, nego će Lešinari imenovati novog predstavnika navijača u Skupštini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, za Kostićem je raspisana potjernica pošto nije pronađen na mjestu boravka nakon što mu je sud ponovo odredio pritvor jer je osumnjičen za fizičko i psihičko zlostavljanje dvojice mladića iz Banjaluke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.