Također, prema riječima Ornsteina, Emery će osim Tierneya i Salibe do kraja prijelaznog roka dovesti štopera koji će odmah dobiti šansu da igra u početnih jedanaest.

Navijači su nestrpljivi

Ornstein otkrio planove Emeryja: Jedan štoper je već dogovoren, ali on će dovesti još četiri igrača

Esmer Oštraković
Teme:

Navijači Arsenala još uvijek očekuju prava pojačanja sa kojim bi njihov klub mogao biti konkurentan u narednoj sezoni.

Stručni štab na čelu sa Emeryjem još uvijek traga za pravim igračima, ali je u pregovorima sa nekoliko njih.

Kako javlja dobro obaviješteni izvor kada je riječ o Arsenalu, David Ornstein, Topnici cu dogovorili sve sa igračem St. Etiennea.

Tako će novi igrač Arsenala postati Saliba, koji će biti plaćen 30 miliona eura, ali u ratama i to šest miliona godišnje.

On će ostati na posudbi u narednoj sezoni u svom dosadašnjem klubu. Osim njega Arsenal nastavlja trku sa Napolijem za lijevog beka Celtica, Tierneya.

Također, prema riječima Ornsteina, Emery će osim Tierneya i Salibe do kraja prijelaznog roka dovesti štopera koji će odmah dobiti šansu da igra u početnih jedanaest.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim štopera trener Arsenala dovest će jednog veznog nogometaša, te krilo za koje se očekuje da bude Zaha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.