Propuštaju meč protiv Radnika

Na Tušnju ne može bez problema: Dvojica planiranih startera nisu registrovana! · Saznajemo

Admin Čaušević

Najveće promjene u igračkom kadru u odnosu na prošlu sezonu definitivno je pretrpio FK Sloboda.

Tuzlanski premijerligaš je angažovao niz, za bh. standarde, provjerenih imena, prije svih Samira Bekrića te Almira i Amera Bekića.

Crveno-crni su "mic po mic" napravili koliko-toliko respektabilan tim, međutim na Tušnju čini se ne može bez problema.

Naime, Dušan Ristić i Yoann Martelat neće biti u kombinacijama za prvo kolo nove sezone Premijer lige.

Kako SportSport.ba saznaje još uvijek nije pokrenut proces za izdavanje radne dozvole Ristiću i Martelatu zbog čega neće biti u kombinacijama za okršaj s Radnikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Admir Smajić i Mile Lazarević su planirali da ovu dvojicu igrača odmah "bace u vatru" te da budu starteri u utakmici s timom iz Bijeljine, ali kako sada stvari stoje uopšte neće biti registrovani za taj duel.

Sloboda je pripreme za novu sezonu obavila u Livnu, a u posljednjem meču protiv Veleža prošlog vikenda odigrala je bez golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.