Abid Mujagić napustio Zrinjski, ali ostaje u Premijer ligi

Naredne sezone igrač Slobode?

Abid Mujagić napustio Zrinjski, ali ostaje u Premijer ligi

E. Škorić

Dojučerašnji nogometaš Zrinjskog Abid Mujagić karijeru nastavlja u Slobodi.

Mujagić je trebao da potpiše za slovenački Bravo, no na kraju mu je propao inostrani angažman, pa je ostao u Premijer ligi BiH.

Kroz dosadašnju karijeru Mujagić se već imao priliku okušati van granica Bosne i Hercegovine. Veliki dio karijere proveo je u Češkoj noseći dresove Teplica, Usti nad Labema, Roudnice i Kolina, a bio je također i u zaprešićkom Interu.

Ipak, protekle sezone je boravio u Premijer ligi, a i naredne će po svim prilikama. Kako stvari stoje, Mujagić će pojačati redove tuzlanske Slobode.

Nastupao je u BiH još za Mladost iz Doboja kod Kaknja i Zvijezdu iz Gradačca, a na Tušanj dolazi kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je samo jedan u nizu igrača koji su ovog ljeta stigli na Tušanj, ali svakako će biti u dobroj poziciji da zaigra u prvih 11 s obzirom na to kakvu ima karijeru iza sebe i kakvim kvalitetama raspolaže.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ludilo_brale
Dečko ne pjeni bezveze , Mujagić je prekrižen u Zrinji i svu mu sreću želimo .. nismo mi seljoberi ko vi da ostavimo igrače bez plaće i pa da se onda gonjamo po sudovima .. Zrinja je za vas u PL BiH sve Real Madrid . I utuvite u te sakate glave da je stadion pod BB , stadion HŠK Zrinjskog potpisan na 100 godina , ovi što su se bojali vratiti nazad to je njihova stvar .
0 7
tuzlaak
Dobrodošao!!!
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi