Ne znaju se još detalji

Član Manchester Uniteda se predozirao, pa završio u bolnici u Australiji!

Edmir Škorić

Jedan od članova stručnog štaba Manchester Uniteda završio je u bolnici.

United se nalazi na pripremama u Australiji, a lokalni mediji objavili su da je jedan od članova stručnog štaba prevežen u bolnicu u Perthu. Kako tvrde inostrani mediji, Solskjaerov pomoćnik se - predozirao.

Klub je zatražio od ljekara da poštuju povjerljivost, no nema sumnje da će prije ili kansije britanski mediji otkriti pravu istinu i identitet starijeg čovjeka koji je završio u bolnici.

Naravno, žestok je to udarac na imidž Manchestera, koji se posljednjih godina ionako nalazi u krizi, makar rezultatskoj, mada su učestale negativne vijesti unutar svlačionice.

Nije sada jedino poznato da li je član Unitedovog štaba predoziran od lijekova ili nekih nedozvoljenih supstanci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.