Zašto Romelu Lukaku danas nije trenirao sa Unitedom?

Belgijanac se povezuje s Interom

Zašto Romelu Lukaku danas nije trenirao sa Unitedom?

Fudbaleri Manchester Uniteda ovih dana borave u Australiji, tačnije u gradu Perth gdje se spremaju za novu sezonu.

S ekipom se nalazi i belgijski napadač Romelu Lukaku koji se u posljednje vrijeme sve češće povezuje sa transferom u Inter.

Ipak, Lukaku nije prisustvovao današnjem treningu svog tima, a to je medije odmah podstaklo da nastave špekulacije oko transfera.

Iz Manchester Uniteda su poručili kako Lukaku i Anthony Martial imaju male probleme sa povredama i da su danas trenirali u teretani, odnosno daleko od objektiva kamere i očiju novinara.

Crveni đavoli u subotu igraju prvu prijateljsku utakmicu protiv Perth Gloryja i ostaje da vidimo hoće li Lukaku biti uvršten u sastav na tom meču.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, engleski mediji su objavili kako su se čelnici Intera i Manchestera sastali jučer u Londonu kako bi dogovorili transfer, a špekulacije naravno dodatno podgrijava i nedavna izjava Belgijanca koji kaže da je Antonio Conte (trener Intera) najbolji trener na svijetu.

"To što je Antonio Conte preuzeo Inter, mislim da je to sjajna vijest za klub. Za mene je Conte danas najbolji trener na svijetu", kazao je nedavno Lukaku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi