PSG dovodi Nijemca?

Bayernu puno 100 miliona eura za Sanea? Nekima to nije problem platiti...

Edmir Škorić

PSG je spreman pustiti Neymara u Barcelonu, a u tom slučaju će mu pronaći adekvatnu zamjenu.

PSG ima priliku da uzme igrače u razmjeni za Neymara, a cilj Parižana je da dovedu desnog beka i veznog igrača. Osim toga, cilj je dovesti krilnog igrača na lijevoj strani gdje je igrao Neymar.

Engleski mediji tvrde da bi to mogao biti Leroy Sane, koji nije u najboljim odnosima s Pepom Guardiolom i želi da ode.

Za njemačkog reprezentativca se zanimao i Bayern, koji i dalje pokušava svim silama da ga dovede, a sada će im se u trci priključiti i prvak Francuske.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

City je tražio od Bayerna 100 miliona eura, Bavarcima je to bilo previše, ali PSG je spreman da to plati i da već ovog ljeta dovede sjajnog ofanzivca.

City bi prodajom Sanea stekao novčana sredstva za kupovinu Bonuccija i Cancela iz Juventusa, čime bi dodatno pojačali odbranu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.