Navijači Manchester Cityja o Pepovoj želji: "Samo ne on..."

Nisu zaboravili 2017. godinu

Navijači Manchester Cityja o Pepovoj želji: "Samo ne on..."

Dani Alves u potrazi je za novim klubom otkako je napustio PSG.

Brazilski nogometaš je na Parku prinčeva proveo dvije sezone, a iako već uveliko u četvrtoj deceniji, za njegovim uslugama na tržištu i dalje vlada veliko interesovanje.

Posljednjih se sedmica kao naredna stanica u Alvesovoj karijeri pominjala Sevilla, ali i Manchester City koji vodi Pep Guaridola s kojim je već surađivao, no pristalice tima sa Etihada takvim napisima i nisu oduševljene.

Naime, navijači aktuelnog engleskog šampiona smatraju kako bi dovođenje 36-godišnjeg Alvesa bilo pogrešan potez i udar na dostojanstvo kluba. Kada je odlazio iz Juventusa, defanzivac je, podsjetimo, dogovorio sve s Manchester Cityjem, cijeli posao se činio kao završen, no u jedan dan se predomislio i zajedno s Neymarom završio u PSG-u.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Alvesa ne želim vidjeti u Manchester Cityju"; "Samo ne on...", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Alves je tokom dvogodišnje ere na Parku prinčeva osvojio dva prvenstva Francuske i po dva Kupa i Liga kupa.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Poslusace ih hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi