Tuzlaci angažovali štopera

Dejan Uzelac novo pojačanje FK Sloboda · Saznajemo

Nigdje u BiH od kraja prošle sezone nije bilo tako prometno kao na Tušnju, a FK Sloboda očigledno još nije završio sa sklapanjem kockica za novu sezonu.

SportSport.ba saznaje da je novo pojačanje FK Sloboda 25-godišnji štoper Dejan Uzelac.

Uzelac je već potpisao ugovor sa Slobodom, te bi uskoro trebao biti predstavljen kao novo pojačanje Tuzlaka.

Ovaj 25-godišnjak se u proteklom periodu povezivao i sa banjalučkim Borcem, ali se na kraju ipak odlučio za Slobodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stameni štoper je prošle sezone nastupao za Olimpik. Upisao je 16 nastupa za u Prvoj ligi FBiH, od čega je 15 puta bio starter za tim sa Otoke. Sigurno bi upisao koji više da su ga zaobišle povrede. Postigao je i dva gola.

Osim za Olimpik, u svojoj dosadašnjoj karijeri Uzelac je nastupao još za Banat iz Zrenjanina, novosadski Proleter, zvorničku Drinu, Željezničar i Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.