Shurny Marengo napustio FK Sloboda

Nije dobio ugovor

Shurny Marengo napustio FK Sloboda

E. Čaušević

FK Sloboda u prvom kolu nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu dočekuje Radnik.

Tuzlanski klub je napravio velike promjene u igračkom kadru u odnosnu na prošlu sezonu. Ipak, čini se da lista igrača još uvijek nije konačna i da će biti još nekoliko promjena do kraja prelaznog roka.

Na pripremama sa Slobodom bio je i 19-godišnji holandski napadač Shurny Marengo, ali on neće ostati u Tuzli. Marengo je napustio Slobodu nakon što se nije dokazao na pripremama, te nije dobio ugovor.

Marengo je igrao u omladinskim kategodijama holandskog Volendama, ali se još uvijek nije okušao u seniorskom fudbalu. Iako je Sloboda trebala biti njegov prvi ozbiljniji klub u karijeri na kraju se nije izborio za ugovor i ostanak na Tušnju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi