Novi gol bh. ofanzivca

Sjajni Menalo u sudijskoj nadoknadi Olimpiji donio prolazak dalje!

Admin Čaušević

Olimpija se plasirala u drugo pretkolo Evropske lige gostujućom pobjedom na ekipom RFS sa 0:2 te tako prošla dalje sa ukupnih 4:3.

Latvijci su na opšte iznenađenje slavili u Ljubljani sa 2:3, a u revanš meču su ih minute dijelile od prolaska dalje.

Gosti iz Ljubljane su golove postizali u nadoknadi izgubljenog vremena, a strijelac gola vrijednog prolaska dalje bio je Luka Menalo.

U prvoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena Olimpija je stigla do vodstva, na asistenciju Tomislava Tomića pogodio je Endri Čekići.

Rezultat se nije mijenjao sve do 92. minute kada Menalo zabija za 0:2 te tako svom timu donosi plasman u drugo pretkolo Evropske lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.