Foto: EPA

Na raspolaganje dobili automobile od Audija

Fudbaleri Barcelone moraju Audiju vratiti automobile

S. Bošković

Fudbaleri Barcelone su u sklopu sponzorskog ugovora s Audijem na raspologanje dobili automobile ove njemačke kompanije.

Oni su svoje automobile mogli koristiti za poslovne svrhe kao što je dolazak i odlazak s treninga.

"Od igrača Barcelone očekuje se da naše automobile koriste da bi došli i otišli s treninga. Za poslovne prilike mogu da voze Audi, a za vrijeme pregovora klub i kompanija su radili veoma blisko", riječi su jednog od čelnika Audija Christina Guenthner, koji je dodao:

Igrači su mogli birati između razlitih modela, od onih lošijih za mlađe igrače, pa do onih najboljih. Svake sezone mogu da biraju novi model s dodatnim mogućnosti".

Ipak, vožnja besplatnim Audijima za fudbalere Barcelone je završila s obzirom na to da sponzorskim ugovor između kluba i ove kompanije ističe 30.07.2019. godine.

Prema tvrdnjama španskih novina As Audio je od fudbalera Barcelone zatražio da automobile vrate u roku od naredne tri sedmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tim s Nou Campa će pripremne utakmice igrati u Aziji, a svoje automobile moraju vratiti nakon povratka iz Azije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.