Tvrdi Mundo Deportivo

Real Madrid za Neymara ponudio 90 miliona i veliku zvijezdu

Admin Čaušević

Neymar Junior bi mogao postati prva zvijezda prijelaznog roka. Ne zbog povrataka u Barceloneu, već zbog mogućeg prelaska u Real Madrid. 

Neymar je nezadovoljan u PSG-u i ako se on pita više nikada ne bi zaigrao za pariški klub zbog čega njegov otac i menadžer traži idealno rješenje za svog sina.

Prošle sedmice je bio na pregovorima u Torinu gdje se razgovaralo o mogućem prelasku u Juventus, ali kako sada stvari stoje brazilski superstar je bliže povratku u Španiju.

Mundo Deportivo navodi da je Real Madrid za Neymara PSG-u ponudio 90 miliona eura i igrački karton Garetha Balea.

Perez i Al-Khelaifi već razgovarali o razmjeni

Prema pisanju inostranih medija PSG je obavio pregovore s Real Madridom oko moguće razmjene Neymara i Garetha Balea.

Neymar je odlučan da napusti PSG, dugo vremena se povezivao s povratkom u Barcelonu, a naredna destinacija bi mu ipak mogao biti Madrid.

Bale ima problema u Realu. Zinedine Zidane je javno rekao da jedva čeka odlazak Velšanina koji nosi veliki dio zasluga zašto su Kraljevi godinama dominirali Evropom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Perez se dugo vremena divi Neymaru i slanje Balea u suprotnom smjeru bi odgovaralo objema stranama jer sigurno ni Al-Khelafi u ekii ne želi imati nezadovoljnog igrača.

Za Balea je zainteresovan Tottenham, ali njegov bivši klub mu nije u stanju ponuditi istu platu kao u Real Madridu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.