"Za dobrobit brazilskog fudbala želim da se Neymar vrati u Barcelonu"

Znaju da u PSG-u nije sretan

"Za dobrobit brazilskog fudbala želim da se Neymar vrati u Barcelonu"

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar čini sve kako bi ga PSG prodao ovog ljeta, a njegova želja je povratak u Barcelonu.

Neymar je sedam dana kasnio na pripreme Parižana zbog čega je kažnjen sa skoro 400.000 eura, a iako je počeo prošle sedmice da trenira i dalje odbija da igra na prijateljskim utakmicama.

Brazilac je priznao čelnicima kluba da se želi vratiti u Barcelonu jer je shvatio da je napravio veliku grešku kada je prije dvije godine napustio Camp Nou i potpisao za PSG za rekordnih 222 miliona eura.

Međutim, Parižani ne žele tek tako da ga puste nakon što su uložili u njega ogroman novac. Žele da im Barcelona u suprotnom pravcu pošalje barem dvojicu igrača i 100 miliona eura što je za Katalonce jednostavno previše.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, povratku Neymara u Barcelonu nadaju se i njegovi saigrači iz reprezentacije. Filipe Luis je izjavio da bi to bilo itekako dobro za brazilski fudbal jer se na Neymaru vidi da nije sretan.

"Nadam se da će se vratiti u Barcelonu. U Barci je Neymar sretan i želim zaista da uživa ponovo igrajući s Messijem. To je itekako važno za dobrobit brazilskog fudbala jer se vidi da nije sretan. Neće biti lako da ga Barcelona vrati, ali nadam se da će nekako uspjeti u tome", rekao je Filipe Luis.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi