Video: Emir Dindić

Defanzivac Tuzla Cityja

Zlatković: Nikada nije lako protiv Radnika

Ekipa Tuzla Cityja nije mogla zamisliti bolji start sezone u Premijer ligi BiH.

Pod vodstvom Milenka Bošnjakovića ovaj tim je kao gost slavio nad Zvijezdom 09 s visokih 5:1 i tako najavio borbu za gornji dio tabele, no pobjedu su u Tuzla Cityju već arhivirali.

Danas su misli potpuno usmjerene na naredni meč, odnosno gostovanje u Bijeljini, što je podcrtao i defanzivac Nemanja Zlatković.

"Protiv Zvijezde 09 smo odigrali jednu dobru utakmicu. Uvijek, naravno, može bolje, ali na kraju je najvažnije da smo pobijedili. Sada tu utakmicu ostavljamo iza sebe i okrećemo se Radniku. Pripreme teku punom parom", kaže Zlatković.

Radnik je poražen na startu prvenstva i protiv Tuzla Cityja će se željeti iskupiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Osjeti se umor, ipak su igrali evropske utakmice. Bit će teško, nije lako nikada igrati protiv Radnika, pogotovo još kada ste gosti. No, mi ulazimo s optimizmom i nadamo se pozitivnom rezultatu", poručio je srbijanski internacionalac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.