Tuzla City ubjedljiv protiv federalnog drugoligaša

Izabranici Milenka Bošnjakovića servirali poker

Tuzla City ubjedljiv protiv federalnog drugoligaša

Admin Čaušević, foto: Emir Dindić

U pauzi između dva kola Premijer lige Tuzla City je u Tojšićima odigrao pripremni meč protiv domaće Sloge.

Premijerligaš je upisao ubjedljiv trijumf rezultatom 4:1, a Milenko Bošnjaković je uglavnom dao priliku igračima koji nisu u prvom planu.

U prvom dijelu viđen je samo jedan gol, u 33. minuti mrežu federalnog drugoligaša je zatresao Ramić.

Igrala se 55. minuta kada je Beganović povisio sa 0:2, da bi 12 minuta kasnije Mujić zabio treći gol za tuzlanski tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U 74. minuti Hasanbegović pogađa za 0:4 da bi nekoliko minuta kasnije Fejzić postigao utješni gol za Slogu i tako postavio konačan rezultat utakmice.

Tuzla City je sezonu otvorila ubjedljivom pobjedom nad Zvijezdom 09 (1:5), a u drugom kolu ovu ekipu čeka novo gostovanje i to u Bijeljini kod Radnika.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Bit ce dobri Ko I Olimpik Dok ne istrose pare, a Kad nebude love bit c'è ko otirac vidjece se Sve gdje para vrti burgija nemoze
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi