Musić je prošao sve omladinske reprezentativne selekcije BiH, a njegova prirodna pozicija je lijevo krilo

Bivši igrač Grasshoppera i Slobode

Semir Musić nova akvizicija na Bilinom polju · Zvanično

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon pobjede protiv Širokog Brijega na Pecari nisu imali vremena za slavlje. Zeničane u nedjelju očekuje duel protiv starih rivala, odnosno ekipe Sarajeva, koja je aktualni prvak BiH.

Izabranici Hasana Ozera jučer su odradili i novi trening, na kojem se našlo još jedno novo ime.

Kako smo provjerili u NSZDK, juče je novi igrač Čelika zvanično postao je 24-godišnji Semir Musić. Ovaj nogometaš na Bilino polje stiže kao slobodan igrač, a prošle je sezone nastupao za tuzlansku Slobodu. Sa klubom iz Zenice potpisao je ugovor na dvije godine.

Osim Slobode nastupao je još za Zvijezdu, Travnik i Grasshoppers. Njegova je pozicija lijevo krilo, ali se može snaći i na poziciji lijevog boćnog. Ovaj igrač stekao je pravo nastupa za crno-crvene, ali teško možemo očekivati da bude u konkurenciji za naredne utakmice, budući da nije prošao pripreme s ekipom.

Musić je prošao sve reprezentativne selekcije od pionirske do mlade selekcije BiH. Svoje najbolje partije pružao je u dresu Travnika, gdje je i izborio poziv u mladu reprezentaciju BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.