FK Sarajevo najavio dolazak velikog broja navijača na derbi protiv Čelika

Poznate i cijene ulaznica za goste

FK Sarajevo najavio dolazak velikog broja navijača na derbi protiv Čelika

E. Čaušević

U drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine očekuje nas nekoliko velikih derbija.

Jedan od derbija igra se u nedjelju u Zenici gdje će se sastati Čelik i Sarajevo. Zenički klub dočekuje aktuelnog prvaka u sjajnoj atmosferi nakon što su u prvom kolu kao gosti savladali Široki Brijeg.

Očekuje se da će Bilino polje biti ispunjeno do posljednjeg mjesta jer se sastaju stari rivali. Također, jasno je da će i bordo klub imati veliku podršku s tribina.

Naime, FK Sarajevo je danas Čeliku najavio dolazak oko hiljadu svojih navijača na ovaj meč. Horde zla će biti smješteni na sjevernoj tribini, a cijena za ulaznicu će biti 8 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Čelika i Sarajeva igra se u nedjelju sa početkom u 20:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hasimaga
Jedan od rijetkih stadiona kao i AFH stadion gdje gosti dobiju cijeli tribinu i osjecaju se ugodno, i atmosfera bude dobra
16 0
andi
mislim da i pored naštimane utkmice na pecari Sarajevo če pikazati svu fudbalsju silu u zenici, taj Olgun varalica sa jos par mešetara iz kladionica, radi prljave stvari stalno, znamo da čelik nema ekipu za vrh, ko pravi budalama gledaoce i ljude zenice jednom če se saznati, ,Sarajevo je ozbiljan kolektiv i neče se kockati ugledom i praviti budalama navijače koji če doči u velikom broju. A PRESJEDNIK ČELIKA OLGUN, treba prvo da isplati sve igrače i dugove, grad mu plača glavni dug od 22 hiljade mjesečno, takav presjednik może biti svaki čovjek iz zenice jer Olgun ništa ne ulaże osim što mešetari sa kladionicama.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi