Službena lica za susrete 2. kola Premijer lige BiH

Kaljanac sudi Pod Bijelim brijegom, Petrović na Bilinom Polju

Utakmicama drugog kola ovog vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine, a na rasporedu su dva velika derbija između Zrinjskog i Veleža te Čelika i Sarajeva.

Oba susreta su na rasporedu u nedjelju, a prije toga u subotu ćemo imati priliku da gledamo četiri meča. Nogometni savez je objavio i imena službenih lica za sve ove utakmice.

Najzanimmljivije bi u subotu trebalo biti u Doboju kod Kaknja gdje će igrati Mladost i Željezničar. Taj susret će suditi Goran Paradžik uz pomoć Amera Macića i Arnela Novalića. Meč počinje u 17.30 sati.

U istom terminu u Bijeljini igraju Radnik i Tuzla City. Meč sudi Zoran Grbić uz pomoć Mirze Demira i Aleksandra Smiljanića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nešto kasnije u toku istog dana, tačnije od 20.30 sati na programu su još dva meča. Sastaju se Sloboda i Široki Brijeg, odnosno Borac i Zvijezda. Prvi meč sudi Mateo Musa iz Čitluka, a drugi Luka Bilbija iz Prijedora.

Nedjeljni program otvaraju Zrinjski i Velež koji meč Pod Bijelim brijegom počinju od 20.00 sati, a sudit će ga Haris Kaljanac iz Sarajeva. Samo pola sata kasnije susret na Bilinom Polju igraju Čelik i Sarajevo i to pod budnim okom suca Dragana Petrovića iz Banja Luke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.