Žele se dokazati i dobiti ugovor

Osim Kebbeha na probi u FK Sarajevo i dva mlada Korejca

Endin Čaušević, foto: S. Bošković

Fudbaleri Sarajeva igraju trenutno u Butmiru prijateljski meč protiv Goražda.

Husref Musemić je od prve minute dao šansu igračima koji se baš i nisu naigrali na početku sezone, a u sastavu se nalazi Babacarr Kebbeh koji je stigao na probu.

Također, na probi u bordo klubu već nekoliko dana nalaze se i dvojica igrača iz Južne Koreje. Naime, radi se o Kim Min Suu i Chae Hyo Joonu, a struka Sarajeva će donijeti odluku u narednim danima da li će ovaj dvojac dobiti ugovor.

Od njih smo na slabom engleskom saznali imena i da su igrali "srednjoškolski" fudbal, te da se radi o mladim fudbalerima koji ne kriju želju da bi voljeli ostati i nastupati za bordo klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.