FK Sarajevo: Bez konačne odluke o domaćinstvu meča trećeg pretkola Evropske lige

Lokacija nije utvrđena

FK Sarajevo: Bez konačne odluke o domaćinstvu meča trećeg pretkola Evropske lige

Admin Čaušević

FK Sarajevo još uvijek nije odlučio gdje će igrati domaći meč trećeg pretkola Evropske lige, rezime je današnjeg sastanka rukovodstva bh. prvaka. 

Bh. prvak je kao lokaciju odigravanja utakmice prijavio stadion Bilino polje, međutim od danas je aktuelna i opcija da se utakmica odigra na stadionu Grbavica.

Upravo iz tog razloga vodeća garnitura FK Sarajevo je danas održala sastanak na kojem se razgovaralo gdje će utakmica biti odigrana.

Kako javlja Klix u obzir je uzeto niz faktora koji se odnose na složenost organizovanja utakmice, sigurnost, finansijski troškovi, eventualna zarada te mišljenje navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na današnjem sastanku nije donesena definitivna odluka, a mjesto odigravanja naredne domaće evropske utakmice FK Sarajevo će zvanično biti poznato sutra.

Utakmica na stadionu Asim Ferhatović Hase se ne može odigrati jer najveći bh. stadion ne ispunjava uslove, odnosno nema licencu iz kategorije 3.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MelvaBina
Na terenu jesmo rivali, ali sarajevo je nasa ekipa!!! Nasi su se ocevi i nasa raja borili za sarajevo... hajte bujrum na Bilino...
7 0
Plavi21
Hebo Zenicu, ajte kod nas na Grbavicu. Bujrum....
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi