Problemi za Real Madrid

Nova glavobolja za Zidanea: Povrijedio se i Ferland Mendy

Endin Čaušević

Real Madrid doživio je jučer veliki udarac kada se teško povrijedio Marco Asensio.

Asensio je pokidao ligamente koljena u prijateljskoj utakmici protiv Arsenala i najmanje pola godine će biti van terena. No, na tome se nisu zaustavili problemi za Zinedinea Zidanea.

Naime, na današnjem treningu povrijedio se i Ferland Mendy koji je ovog ljeta stigao kao pojačanje iz Lyona. Ovaj defanzivac ima problema s povredom mišića desne butine.

Iz Real Madrida su potvrdili da je Mendy povredu zadobio na današnjem treningu, te da su nakon pregleda utvrdili o kakvoj povredi se radi. Prema prvim informacijama on će biti van terena tri sedmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.