Dani Ceballos stigao na posudbu u Arsenal

Veliko pojačanje iz Real Madrida

Dani Ceballos stigao na posudbu u Arsenal · Zvanično

E. Čaušević

Španski veznjak Dani Ceballos napustio je Real Madrid i narednu sezonu će igrati na posudbi u Arsenalu.

Ovaj 22-godišnjak prije dvije godine stigao je u Real Madrid iz Betisa, ali se nije previše naigrao u dresu kraljevskog kluba. Zatražio je odlazak sa Santiago Bernabeua i klub ga je pustio da ide na posudbu.

Prije nekoliko trenutaka zvanično je potvrđeno da je Dani Ceballos novi igrač Arsenala i da će tu igrati do kraja ove sezone. Arsenal će imati priliku da otkupi njegov ugovor narednog ljeta.

Također, londonski klub je potvrdio da će Ceballos u Arsenalu nositi dres sa brojem osam.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi