Prve prognoze nisu baš dobre

Početak kao iz horor filmova: Luka Jović zadobio težu povredu?

Endin Čaušević

Srbijanski napadač Luka Jović ovog ljeta je stigao u Real Madrid iz Frankfurta, ali mu na početku ne ide kako se nadao.

Španski mediji pisali su prethodnih dana da se Jović nije baš najbolje uklopio u novi tim i da je previše stidljiv i povučen što se odrazilo i na igru u pripremnim utakmicama.

Jović je sinoć bio starter protiv Atletico Madrida, ali je teren napustio nakon samo pola sata meča. On se sudario s golmanom Atletica, Janom Oblakom, te je zbog povrede zgloba desne noge morao izaći iz igre.

Prve prognoze španskih medija nisu baš najbolje, a Marca prenosi da se radi o ozbiljnijoj povredi. Navodno, Jović će van terena biti oko dva mjeseca.

To je sigurno udarac za mladog srbijanskog napadača u kojeg je uložen ogroman novac, ali početak nije onakav kako se on nadao. Ovo je udarac i za Zidanea koji je ostao bez još jednog igrača nakon što je u prošloj utakmici Marco Asensio pokidao ligamente koljena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.