Zidane nakon blamaže Kraljeva: Igrači su svjesni šta se večeras desilo

Atletico bolji od Reala

Zidane nakon blamaže Kraljeva: Igrači su svjesni šta se večeras desilo

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su doživjeli jedan od najtežih poraza u historiji i to protiv gradskog rivala Atletico Madrida koji je slavio sa 7:3.

Ovaj poraz za Kraljeve je mogao biti i veći jer je Atletico vodio sa 7:1, ali je onda Real u samom finišu uspio da postigne dva gola i tako ublaži jednu od najvećih blamaža u svojoj bogatoj historiji.

Nakon utakmice Zinedine Zidane nije bio previše raspoložen i bilo je jasno da ga je ovaj poraz itekako pogodio iako se radi o pripremnoj utakmici za novu sezonu.

"Kad sezona počne onda će se stvari sigurno promijeniti i bit ćemo motivisani. Ne sumnjam da će sezona biti dobra za nas. Danas ne možemo biti sretni, ali siguran sam da imamo ekipu koja će biti konkurenti svim ostalim timovima u svijetu", rekao je Zidane i dodao:

"Ovo što se sada desilo me ne brine, ali svaki ovakav poraza boli. Dogodilo se i ne možemo pobjeći od toga. Užasno smo ušli u meč i nakon devet minuta gubili sa 2:0. Teško se bilo vratiti i oni su to iskoristili. Nemojte misliti da igrači nisu svjesni onog što se desilo, razočarani su, ali vjerujem u njih i znam da me neće iznevjeriti. Moramo ostati smireni jer je ovo pripremna utakmica".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Sezona jos nije pocela. Polako misevi ima vremena kad ce se kraljevska masina upaliti. Bolje i ovako izgubiti da bar zna se sta i kako i da moraju da se probude. :)
0 3
doa297
E moj Zinedine ..bolji da se nisi ni vraco uopste ..ovako se i ti blamiras skupa sa njima
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi